Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΦΤΥΑΡΙΑ … (Vid)

 

Κούλης : “πολλά φ… πολλά φτυάρια” … 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ !! ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ !!! ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ !!! ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ … ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ !!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ … ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ …

( ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ : https://www.facebook.com/100063724886109/videos/3060956094122462 )

…………………………………………

Ο πρωθυπουργός που πήγε για τα μπάνια του το Σαββατοκύριακο, την ώρα που η Εύβοια πνιγόταν, δείχνει να βρίσκεται προκλητικά εκτός τόπου και χρόνου, καθώς μόνο ως πρόκληση μπορεί να θεωρηθεί αυτή η φωτογραφία για τους πολίτες που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται το καλοκαίρι και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με την κακοκαιρία «Αθηνά».



Κρήτη - Διώχνουν τους σεισμόπληκτους από τις σκηνές - Δεν έχουμε πού να πάμε

Ο ισχυρός σεισμός που ταρακούνησε την Κρήτη πριν από λίγες εβδομάδες έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στις περιοχές που επλήγησαν. Σε απόγνωση βρίσκονται οι σεισμόπληκτοι ενοικιαστές στο Αρκαλοχώρι, καθώς δεν υπάρχει καμία μέριμνα από την πολιτεία για το μέλλον της στέγασής τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια